برگزاری اردوی آموزشی- ترویجی دو روزه در مجتمع آموزش دکتر جوانشیر
با حضور پرشور تعداد 70 نفر از دانش آموزان نخبه مدرسه دخترانه غیرانتفاعی فائزون از صبح پنجشنبه 26 مردادماه اردوی آموزشی- ترویجی به مدت دو روز در سالن شهید سردار حاج قاسم سلیمانی مجتمع آموزشی و توانمندسازی بهرهبرداران منابع طبیعی و آبخیزداری دکتر جوانشیر آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سازمان منابع طبیعی - این مراسم با تلاوت کلامالله مجید و پخش سرود ملی در سالن شهید سردار حاج قاسم سلیمانی مجتمع آموزشی و توانمندسازی بهرهبرداران منابع طبیعی و آبخیزداری دکتر جوانشیر برگزار شد.
در آغاز افتتاحیّه، سعید مقدسی، رئیس محترم مجتمع آموزشی دکتر جوانشیر ضمن عرض خیرمقدم و خوشآمدگویی به دانشآموزان گرامی و سایر میهمانان و مدعوین این نشست در قالب اردوی دانشآموزی، به تشریح تاریخچه تأسیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از سال 1284 تاکنون پرداخت.
وی ضمن یادآوری وظایف ذاتی سازمان متبوع تحت عناوین «احیاء، حفاظت، توسعه و بهرهبرداری» به مسائل بحرانی امروزۀ منابع طبیعی در جهان اشاره کردند و چالشهای اقلیمی سرزمین را توضیح دادند.
وی همچنین وجود دو مرکز آموزش در سازمان متبوع زیر نظر دفتر آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی سازمان از نکات مورد تأکید رئیس مجتمع آموزش دکتر جوانشیر بود.
رئیس محترم مجتمع آموزشی دکتر جوانشیر در بخش دیگری از سخنان خود به تبدیل مرکز آموزش دکتر جوانشیر به مدت چند سال به دانشگاه جامع علمی کاربردی اشاره کرد و افزود: این فعالیت به دلیل ادغام دانشگاهها در سال 1397 متوقف شد.
وی آموزش را نهادی استوار دانست که با ایجاد نگرش جدید دنیای خوبی را میآفریند.
مقدسی در خاتمه سخنانش سلامتی و موفقیت تحصیلی همه دانشآموزان و دست یافتن اردوی نخبگان دانشآموز به همه اهداف مدنظر را آرزو کرد.
در ادامه این جلسه وحدتی از همکاران حفاظت از سازمان محیط زیست نیز سخنران بعدی بود که مشکلات و مسائل زیست محیطی جهان و ایران را مورد تأکید قرار داد.
مجتبی محمدیزاده، رئیس اداره جنگلداری و جنگلکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز به عنوان سخنران بعدی با ارائه آماری از استان البرز از جمله سرانه فضای سبز ده متر مربع در استان و 15 مترمربع در کرج و مقایسه آن با سرانه فضای سبز 25 مترمربع برای جهان به فاصلۀ آمار کشور ما با جهان اشاره کرد.
محمدی زاده با بیان اینکه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت از 1402 تا 1405 طرحی حیاتی است که مشارکت تمام مردم را نیاز دارد.
به گفته رئیس اداره جنگل داری و جنگل کاری منابع طبیعی استان البرز، تلاش همکاران وی در نهالستان بزرگ کرج تولید گونههای بومی مقاوم به کمآبی و خشکی است که از آبان ماه امسال نهالها به صورت رایگان ولی تحت نظارت در اختیار مردم قرار میگیرد که استفاده از نهالهای رایگان دولتی مورد استقبال نمایندگان دانشآموزی قرار گرفت و برای همکاری اعلام آمادگی کردند.
وی افزد: استفاده از آب های سطحی و پسابها و مشارکت شهرکهای صنعتی تأمین آب نهالکاری در اولویت است که با توجه به ماده 19 قانون مبارزه با آلودگی هوا مبنی بر تخصیص 25 درصد فضای شهرکهای صنعتی به فضای سبز صورت میگیرد.
در ادامه نمایندگان دانشآموزان نخبه به طرح و بررسی ابتکارات خود در زمینه کارهای گروهی در جهت کمک به محیط زیست و منابع طبیعی پرداختند که بر محورهای متنوعی چون آموزش و مشارکت استوار بود.
پس از مراسم افتتاحیّه، کارگاههای آموزشی خاص دانشآموزان نخبه در سالن ارسباران مجتمع آموزشی و توانمندسازی بهرهبرداران منابع طبیعی و آبخیزداری دکتر جوانشیر برگزار شد.
ارسال به دوست