آغاز پویش سراسری کاشت یک میلیارد درخت در استان کرمانشاه

تاریخ انتشار : 1402/09/14 - ساعت انتشار: ٢٣:١٩ - گروه خبری : اخبار استان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه از آغاز پویش سراسری کاشت یک میلیارد درخت همزمان با سراسر کشور در این استان خبر داد وگفت: سهم این استان در این طرح ملی مردمی در کشور، ۳۶ میلیون نهال در طول چهار سال است.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- انشاالله کولانی افزود: بر همین اساس برنامه ریزی شده است سالانه حدود ۹میلیون اصله نهال در استان کاشته شود.

وی با اشاره به اقدامت انجام شده جهت تحقق این امر در استان کرمانشاه یادآور شد: هم اکنون نهالستان بدره ای در اسلام آباد غرب با ۹هکتار مساحت مفید و نهالستان انزل در سرپل ذهاب با مساحت مفید ۱.۲هکتار قادر به تولید سالانه ۲میلیون و ۳۰۰هزار اصله نهال هستند که با تلاش های انجام شده و بکارگیری مشارکت های مردمی و خصوصی توانسته ایم این ظرفیت را به سه میلیون اصله برسانیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت:در همین راستا ۳۴نهالستان موقت نیز با همکاری همیاران طبیعت، صنایع، کارخانه ها، بهره برداران معادن و محوطه های ادارات منابع طبیعی، در مناطق مختلف استان ایجاد شده است که در سال جاری این نهالستان ها موفق به تولید ۱۶۴هزار اصله نهال از انواع سوزنی برگ، پهن برگ شده اند.

کولانی با بیان اینکه بخش خصوصی نیز امسال توانسته است ۸۴۹هزار اصله نهال از گونه های مشترک شامل بادام تلخ، توت و صنوبر تولید کند گفت: برای تولید، انتخاب عرصه، مکان کاشت و گونه های مستعد جلسات مختلف و منظمی با حضور محققان مرکز تحقیقات و اساتید دانشگاه های استان برگزار شده است که براساس آن گزارش نهایی تعهدات استان در اجرای شیوه نامه ابلاغی این طرح تهیه و تدوین شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه یادآور شد: برای تهیه بذور مورد نیاز گونه های مستعد، نهال های پیش بینی شده برای کاشت در این طرح نیز از بذور رویشگاه های جنگلی استان استفاده شده است.

وی افزود: از مجموع ۹میلیون اصله نهال که در سالجاری در استان کاشته می شود ۳میلیون و ۶۰۰هزار اصله در زمینه توسعه زراعت چوب،۲میلیون و ۵۴۰هزار اصله در قالب طرح های جنگل کاری، احیا و غنی سازی حنگل ها، ۳۴۰هزار اصله برای بازسازی محدوده تخریب شده معادن، ۷۵۰هزار اصله برای توسعه فضای سبز، صنایع و کارخانه ها و شهرک های صنعتی، ۶۰۵هزار اصله برای جنگل کاری توسط شهرداری ها، ۳۲۵هزار اصله برای درختکاری در پادگان ها و مناطق تحت اختیار نیروهای مسلح و ۴۳۰هزار هکتار نیز در قالب پویش های مردمی و سایر سطوح در استان پیش بینی شده است.

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here