مدیرکل منابع طبیعی اردبیل: انعکاس عملکرد واقعی مجموعه با مستندسازی پروژهها محقق میشود
مونا نگین - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: یکی از مهمترین راهکارها برای انعکاس عملکرد واقعی به مردم، مستندسازی اقدامات و پروژههاست که این اقدام میتواند به تقویت حوزه روابط عمومی نیز منجر شود.
قلیزاده در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سازمان منابع طبیعی، با تاکید بر ضرورت توجه به حوزه روابط عمومی، تجهیز و تقویت امکانات و نیروی انسانی در این بخش را موجب تقویت و انگیزه سایر مجموعه ارزیابی کرد.
وی اضافه کرد: روابط عمومی زبان گویای هر سیستم است و توجه به این قسمت، به منزله تقویت و ایجاد انگیزه برای سایر قسمت ها و مجموعه هاست.
این مسئول در ادامه، به بیان برخی از فعالیت های انجام گرفته توسط این اداره کل پرداخت و اضافه کرد: در دو سال گذشته عملیات کاداستر اراضی ملی استان به طور کامل توسط اداره کل انجام گرفته که از این نظر جزو برترین استانهای کشور هستیم.
وی ادامه داد: همچنین احیا و غنی سازی ۲۵هکتار از جنگلهای منطقه از جمله جنگلهای فندقلو که جزو گونههای نادر ژنتیکی جهان به شمار میآید، در مدت مذکور انجام گرفته بود.
وی در ادامه با اشاره به سفر ریاست جمهوری در سال گذشته و تخصیص اعتباری بالغ بر 35 میلیارد ریال برای استان، تصریح کرد: از محل این اعتبار ۲۰میلیارد به این بخش اختصاص یافت که ۲۳پروژه تعیین و انجام گرفت از جمله این پروژهها، تاخیر در روان آبها و ذخیره نزولات آسمانی به همراه افزایش حجم آبهای زیرزمینی بود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل بیان کرد: بویژه در دشت اردبیل با اُفت آبهای زیرزمینی مواجه شده بودیم که خوشبختانه با اقدامات انجام شده در این خصوص، آب در قنوات جاری شد.
قلی زاده این اقدام را موجب بازگشت و مهاجرت معکوس در برخی روستاها عنوان کرد.
تجهیز ساختمانهای حفاظتی در کنار استفاده از فناوریهای روز همچون نصب دوربینهای دیجیتالی با قدرت زوم بالا و دوربینهای دید در شب، از دیگر مواردی بود که از سوی مدیر کل منابع طبیعی استان اردبیل به عنوان عملکرد اخیر این مجموعه مطرح شد.
قلیزاده تاکید کرد: نصب دوربینهای دیجیتالی با پوششی تا شعاع ۱۹کیلومتر، تاثیر به سزایی در کاهش قاچاق چوب و اطفاء حریق خواهد داشت.
وی در خاتمه، همچنین به خرید دو دستگاه پهپاد به منظور پایش هوایی مستمر مراتع در شمال و نقاط جنگلی صعب العبور اشاره کرد و افزود: همین پایش به کشف کورههای ذغال در نقاط صعب العبور منجر شد که با جمع آوری این کورهها از افزایش خطر آتش سوزی جلوگیری شد.
روابط عمومی ها، مشاوران امین مدیران در دستگاه های اجرایی
در ادامه این نشست معاون برنامهریزی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل نیز در این گفت و گو، با اشاره به نبود اعتبار مستقل و کافی برای حوزه روابط عمومی، تأکید کرد: روابط عمومی ها به عنوان مشاوران امین مدیران در دستگاه های اجرایی هستند و باید سعی شود تا در جایگاه اصلی خود قرار گیرند.
علی تفرجی به تعبیری روابط عمومی را قلب تپنده ادارات عنوان کرد و افزود: حضورشان نقش تعیین کننده ای در پیشبرد اهداف هر مجموعه یا سازمان دارد.
وی با تأکید بر لزوم بهره گیری کارشناسان روابط عمومی از تکنولوژی روز گفت: باید مسئولین روابط عمومی به آخرین اطلاعات روز در حوزه کاری خود اشراف داشته باشند تا نقش کارآمد خود را به بهترین نحو ایفا نمایند.
ارسال به دوست